Sivukartta

  Pääsivu  English Leena's.com-tietoa Yhteystiedot

Tervetuloa Leena's.com
web-sivulle!

Tervetuloa Leena's.com web-sivulle, jossa opetetaan kaavojen piirtämistä tietokoneohjelman avulla käyttäen
PatternMaker Drafting Software for PC -ohjelmaa.
Tältä sivulta löydätte neuvontaa, ohjeita kaavojen piirtämiseen ja ompelemiseen sekä monia muita ompeluideoita.
Siitä vaan nauttimaan!

Käytä sivukarttaa

Tältä nettisivulta löytyy satoja opastussivuja. Löytääksenne nopeasti haluamanne ohjeen käyttäkää apuna
sivukartta

PatternMaker Manufacturers and Dealers

Yllä mainitun kaavanpiirtoohjelman valmistajista ja myyjistä löydätte lisätietoja nettisivulta
http://www.patternmakerusa.com


Oppimis-keskus

Käyttöoppaat
Mittaaminen
Ompeluohjeet
Kaavanpiirto-
ohjeita

Sivukartta
Yhteystiedot

Ohjelmaversiot ja hinnat | Ohjelman ja makrojen ostaminen

Ohjelman rekisteröiminen

Tämän sivun ohjeet koskevat ohjelmaversion 5 rekisteröintiä. Ohjelmaversion 6 rekisteröinti tapahtuu samantyyppisesti käyttäen ohjelman menusta käskyä Asetukset > rekisteröinti. Noudata ruudulle tulevia suomenkielisiä ohjeita.

PatternMaker Basic -version käyttäjien ei tarvitse rekisteröidä ohjelmaa. Ohjelma toimii ensimmäiset 30 päivää Home-versiona ja sen jälkeen ilmaisena Basic-versiona .

Rekisteröi ostamasi ohjelma seuraavasti

Jos et ole sitä jo tehnyt, tee asennuslevykkeet näillä Internet-sivuilla olevien ohjeiden mukaan ja asenna ohjelma tietokoneellesi. Jos tarvitset ohjeita, lue niitä tästä .

Avaa PatternMaker -ohjelma ja klikkaa päämenusta käskyä "Settings" ja sen jälkeen käskyä "Register".

Klikkaa ruudussa "Name" ja kirjoita siihen nimesi. Laita ylös se, missä muodossa nimesi kirjoitit. Saatuasi henkilökohtaisen tunnuslukusi ohjelmaa varten Sinun täytyy käyttää nimeäsi samassa muodossa isoine ja pienine kirjaimineen.

Kirjoitettuasi nimesi klikkaa ruudussa "Set Name". Alla olevista tyhjistä ruuduista ylempään ilmestyy tunnusluku, ID-string. Ota tämä luku ylös ja lähetä se ja rekisteröinnissä käyttämäsi nimi PatternMaker USA: pmaker@eskimo.com tai soita. Saat tätä tunnuslukua vastaavan henkilökohtaisen tunnuslukusi. Klikkaa <OK> tai paina <Enter>.

Saatuasi tämän toisen tunnusluvun meiltä, avaat taas PatternMaker -ohjelman ja valaiset päämenusta käskyn Settings/Register.

Klikkaa ruudussa "Name" ja kirjoita siihen nimesi samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla. Klikkaa "Set name" ja kirjoita saamasi toinen tunnusluku alimpaan tyhjään ruutuun juuri siinä muodossa kuin sen sait isoine ja pienine kirjaimineen ja numeroineen.

Klikkaa lopuksi "Register" ja ohjelma aktivoituu käyttöösi PatternMaker Home -versiona. Seuraavaksi aukeaa pikkuikkuna, joss ohjelma kiittää rekisteröinnistä. Siitä tiedät, että rekisteröinti on onnistunut.

 

 


   Pääsivu       |          English       |        Leena's.com-tietoa       |          Yhteystiedot
Leena's.com kuuluu alaosastona PatternMaker Software'een. Copyright© 1998, 2006 Leena Lähteenmäki, PatternMaker Software.
  http://www.patternmakerusa.com